0416-120 00 mån-fre 0730-1600
Hem » Stängsel » Stolpar

Stolpar

Är du på jakt efter stängselstolpar till din hage? Då har du hittat rätt! Vi på Gårdsservice har lång erfarenhet när det kommer till att bygga och planera upp hagar och inhägnader för djur i olika storlekar. Vi är specialister när det kommer till ko och nötkreatur, men vi erbjuder självklart stängsel och stängselstolpar för andra djur såsom hästar och får. Med vår erfarenhet av stängsel, stängselstolpar och rådgivning kring betesmarker och inhägnader för olika djur kan vi erbjuda lämpliga stängselstolpar för din hage. Vi har ett stort urval av stängselstolpar, bland annat tryckimpregnerade trästolpar samt stolpar av plast och glasfiber. Med dessa olika material tillgängliga kan du garanterat hitta den perfekta stängselstolpen för din hage för dina och dina djurs behov.

Olika typer av stängselstolpar

När det kommer till stängselstolpar lönar det sig alltid att välja stolpar av hög kvalité. Detta förlänger livskvalitén och gör att din hage blir säker för dina djur i det långa loppet. Är man ute efter trästolpar till hagen är tryckimpregnerade stolpar ett säkert kort då man får hållbara trästolpar som står emot väta betydligt bättre än oimpregnerade. Är man istället ute efter ett annat material på stängselstolpar erbjuder vi även stolpar i glasfiber och plast. Just plaststolpar är ett bra och lättflyttat alternativ när det kommer till stängselstolpar då dessa monteras upp enkelt och smidigt. Letar du efter stängselstolpar av hög kvalitet för att bygga din hage? På Gårdsservice erbjuder vi tryckimpregnerade trästolpar i olika dimensioner och längder mellan 2 och 10 meter. Dessa stolpar lämpar sig särskilt bra som inhägnad för nöt och större boskap, men även för alla typer av djur. Vi erbjuder även en rad andra material som glasfiber- och plaststolpar som är idealiska om det finns platser där tryckimpregnerat trä inte fungerar på grund av hög vattennivå eller andra fuktrelaterade problem som kan förekomma runt betesmarker.

Stängselstolpar för rätt hage

Vi på Gårdsservice vet hur noga det är med rätt stängsel och stängselstolpar för dina djur. Oavsett vilka stängselstolpar du är ute efter så kan vi erbjuda ett brett utbud av stolpar och allt som hör stängsel till. Allt beror helt och hållet på vilka krav du ställer på ditt stängsel! Utforska vårt utbud av stängseltråd, isolatorer och aggregat.

Stängselstolpar är en viktig del av stängslet. Det kan vara en mycket tids- och arbetskrävande uppgift att sätta upp stängsel, men vi har alternativ som hjälper dig att spara tid och pengar. Först och främst kan de flesta staket sättas upp mycket snabbare tack vare dagens moderna teknik. Om du vill ha högkvalitativa stängselstolpar till din hage bör du köpa tryckimpregnerade stolpar eftersom dessa står emot fukt mycket bättre än oimpregnerade stolpar. Vi erbjuder också stolpar i glasfiber och plast, som båda är lätta att hantera eftersom de är lätta och kan sättas upp tack vare sin starka men flexibla hållbarhet.

Rätt stolpar för ditt stängsel

Om du letar efter trästolpar till din hage är tryckimpregnerade stolpar ett säkert val eftersom du får hållbara trästolpar som står emot fukt mycket bättre än oimpregnerade stolpar. Om du letar efter ett annat material för staketstolpar erbjuder vi även stolpar i glasfiber och plast. Just plaststolpar är ett bra och lättrörligt alternativ när det gäller staketstolpar, eftersom de kan monteras enkelt och smidigt. Letar du efter stängselstolpar till din hage? Då har du hittat rätt ställe!

Köp Stängselstolpar hos oss

Stängselstolpar är en absolut nödvändighet för att upprätthålla ett robust och hållbart staket. Precis som för själva staketet finns det många olika typer av trä med sina egna för och nackdelar. Tryckimpregnering innebär att trästolparna har genomgått en behandlingsprocess som gör dem mycket motståndskraftiga mot fukt i våta förhållanden. Detta innebär att sådana stolpar inte kommer att ruttna eller spricka lätt. En annan stor fördel med tryckimpregnering är att det material som används för dessa stolpar är mycket mindre känsligt för flisor och spetsiga ändar än andra typer av stängselstolpar. Detta gör tryckimpregnering till ett utmärkt val om du vill tillhandahålla säkra stängsel för både dina djur och dig själv.

 

Läs mer
Totalt 53 poster
Sida 1 av 3
1 2 3
Gårdsservice VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat Företag