0416-120 00 mån-fre 0730-1600
Hem » Stängsel » Stolpar » Tryckimpregnerad stolpe

Tryckimpregnerad stolpe

Impregnerade stolpar är ett hållbart och bra alternativ för att bygga hagar för till exempel nötboskap och hästar. Tack vare tryckimpregneringen tål de väder och vind bra och har därför en lång livslängd. Stolparna kan gjutas eller slås ned i underlaget, beroende på hur permanent hagen ska vara, och kan användas tillsammans med olika typer av stängsel och stängseltråd, både med elektricitet och utan. Om stolparna inte ska gjutas fast kan man med fördel använda till exempel sand eller grus vid nedgrävningen. Tryckimpregnerade stolpar kan också användas med slanor av trä, för ett mer naturligt utseende på hagen.

Lättskött staket med impregnerade stolpar

Impregnerade stolpar finns i olika storlekar och dimensioner, där de grövre och kraftigare bör användas i hörn och vid grindar och öppningar för bästa resultat. Tryckimpregnerat trä är i princip underhållsfritt, vilket gör att det lämpar sig väl för användning i hagar och andra ställen där det finns ett behov av stolpar som både håller länge och är enkla att använda. Träet ger dessutom hagen ett mer naturligt utseende än exempelvis metall och glasfiber.

Köp Tryckimpregnerade stolpar till din hage

Hos Gårdsservice hittar du stolpar av tryckimpregnerat trä i olika tjocklek och längd, så att det ska vara enkelt att hitta rätt stolpar för just dina behov, oavsett om du vill skapa en permanent hage för kor eller hästar eller om du behöver stolpar för annan typ av byggnation som till exempel staket, trädäck eller verandor. Tveka inte att kontakta oss för att få råd kring valet av stolpar för just din hage.

Läs mer
Gårdsservice VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat Företag