Hem » Stängsel » Isolatorer

Isolatorer

En isolator är en komponent som fästs på trä-, plast- och järnstolpar för att isolera ström och förhindra att den går ut i marken. Isolatorns generella syfte är dels att förebygga kortslutningar och förhindra strömmar mellan elektriska ledningar med olika spänningar, men också att skydda människor från att få el i sig. När man sätter upp en isolator är det viktigt att tänka på avstånd. Spiken eller skruven som fäster isolatorn bör sitta en bra bit från tråden, och detsamma gäller avståndet från tråden till själva stolpen. Det finns en rad isolatorer av olika material, och vilken man ska ha beror på vilken ledare man använder – och så är det naturligtvis en fråga om kvalitet också.

Isolatorer för hagen

Vårt sortiment erbjuder flera sorters isolatorer och andra nödvändiga tillbehör vilket betyder att du troligtvis kommer hitta det du behöver här nedan. Vi har hörnisolatorer för säker permanent fastsättning av band på stolpar och långtidsisolatorer som klarar hög stängselspänning samt håller trådar på plats. Söker du rullhörnsisolatorer så finns det för både järn- och trästolpar. Tillbehör såsom distanshållare för antingen uppdelning av betesmark eller för att avskräcka djur från att gnida sig mot stängslet finns också. Vi har även flera robusta ringisolatorer som går att sätta på olika material för att hålla uppe rep och trådar, dessa finns både med och utan metallkärna för att förhindra kortslutning.

Köp isolatorer online

För att en inhägnad ska fungera optimalt behövs det stängsel och tillbehör av hög kvalité. En viktigt detalj är just isolatorer då dessa är en liten men ack så viktigt detalj för att strömmen ska kunna löpa fritt runt om i hagen. Hos oss på Gårdsservice hittar ni ett brett sortiment av isolatorer i olika modeller och egenskaper. Vi erbjuder bland annat isolatorer från Gallagher av olika modeller och egenskaper. Säkra upp ditt stängsel på bästa sätt och beställ isolatorer från oss på Gårdsservice.

Läs mer
Totalt 60 poster
Sida 1 av 3
1 2 3
Gårdsservice VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat Företag