Hem » Stängsel » Stolpar

Stolpar

Är du på jakt efter stängselstolpar till din hage? Då har du hittat rätt! Vi på Gårdsservice har lång erfarenhet när det kommer till att bygga och planera upp hagar och inhägnader för djur i olika storlekar. Vi är specialister när det kommer till ko och nötkreatur, men vi erbjuder självklart stängsel och stängselstolpar för andra djur såsom hästar och får.

Välj rätt stängselstolpar

När det kommer till stängselstolpar lönar det sig alltid att välja stolpar av hög kvalité. Detta förlänger livskvalitén och gör att din hage blir säker för dina djur i det långa loppet. Är man ute efter trästolpar till hagen är tryckimpregnerade stolpar ett säkert kort då man får hållbara trästolpar som står emot väta betydligt bättre än oimpregnerade. Är man istället ute efter ett annat material på stängselstolpar erbjuder vi även stolpar i glasfiber och plast. Just plaststolpar är ett bra och lättflyttat alternativ när det kommer till stängselstolpar då dessa monteras upp enkelt och smidigt.

Stängselstolpar för rätt hage

Vi på Gårdsservice vet hur noga det är med rätt stängsel och stängselstolpar för dina djur. Oavsett vilka stängselstolpar du är ute efter så kan vi erbjuda ett brett utbud av stolpar och allt som hör stängsel till. Allt beror helt och hållet på vilka krav du ställer på ditt stängsel! Utforska vårt utbud av stängseltråd, isolatorer och aggregat.

Läs mer
Totalt 56 poster
Sida 3 av 3
1 2 3
Gårdsservice VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat Företag