0416-120 00 mån-fre 0730-1600

Lantbruksprodukter från oss till dig
Organisationen Gårdsservice är uppbyggd kring återförsäljare som var och en har ett område de är aktiva i. Gårdsservice hittar du över stora delar av landet från norr till söder. Försäljning och service sker direkt till lantbrukare från en "Gårdsservicebuss" , återförsäljare, butik eller via vår webbsida.

Hos oss på Gårdsservice hittar du ett brett sortiment nischat inom mjölk och köttproduktion, allt från förnödenheter, tillbehör och reservdelar. Mjölkproducenterna utgör basen för vår verksamhet, men vi har sortiment som täcker alla typer av djurslag.
Vårt sortiment är noga utvalt från kända och starka varumärken inom Juvervård, Stalltillbehör, Gårdstillbehör, Vatten, Stängsel, Djurhållning samt Kläder och Skydd för lantbrukaren. Vi är specialister på diskmedel och rengöring för mjölkanläggningar och har en mängd olika alternativ såsom alkaliska med eller utan klor och sura diskmedel att välja mellan.

Kunskap inom lantbruk
Våra ledord bygger på våra kunders upplevelse av oss som vi ständigt är medvetna om. Våra ledord är  Närvaro, Tillgänglighet och Kunskap. Den personliga kontakten och fingerspetskänslan är några av våra starkaste tillgångar. Beroende på geografiskt läge kommer de flesta av våra återförsäljare direkt ut till gården för ett personligt besök för att förse dig med de förnödenheter du behöver. Vi håller en hög servicegrad i fråga om tillgänglighet via alla våra kanaler såsom återförsäljare och kundtjänst.

+ Närvaro + Tillgänglighet + Kunskap

Kontakta oss
Agri Center Sverige AB
Korsholm 7057
242 97 Hörby
Tel.: 0416-120 00
Orgnr. 556410-5889

 

 

Gårdsservice VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat Företag