Varmt Välkommen till Gårdsservice

Organisationen är uppbyggd kring återförsäljare som var och en har ett område de är aktiva i. Gårdsservice hittar du över stora delar av landet. Försäljning och service sker direkt till lantbrukare från en "Gårdsservicebuss" , återförsäljare, butik eller via vår webbsida.

Hos oss på Gårdsservice hittar du ett brett sortiment nischat inom mjölk och köttproduktion, allt från förnödenheter, tillbehör och reservdelar. Mjölkproducenterna utgör basen för vår verksamhet, men vi har sortiment som täcker alla typer av djurslag.
Vårt sortiment är noga utvalt från kända och starka varumärken inom Juvervård, Stalltillbehör, Gårdstillbehör, Vatten, Stängsel, Djurhållning samt Kläder och Skydd för lantbrukaren. Vi är specialister på diskmedel och rengöring för mjölkanläggningar och har en mängd olika alternativ såsom alkaliska med eller utan klor och sura diskmedel att välja mellan.

Våra ledord bygger på våra kunders upplevelse av oss som vi ständigt är medvetna om. Våra ledord är 100% Närvaro, Tillgänglighet och Kunskap. Den personliga kontakten och fingerspetskänslan är några av våra starkaste tillgångar. De flesta av våra återförsäljare kommer direkt ut till gården för ett personligt besök för att förse dig med de förnödenheter du behöver. Vi håller en hög servicegrad i fråga om tillgänglighet via alla våra kanaler såsom återförsäljare och kundtjänst.

+ 100% Närvaro       + Tillgänglighet        + Kunskap

Gårdsservice VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat Företag