Tävling Mjölkens dag
TÄVLINGSREGLER OCH VILLKOR
SÅ HÄR TÄVLAR DU:

Priset är:
1 Flytleksak *ko
*Kan komma att bytas ut om slut i lager

Facebook
Tävlingen hittar du på vår facebooksida
https://www.facebook.com/gardsservice

Gilla, dela och motivera varför du ska guppa runt på en ko i sommar

Vinnaren kommer att kontaktas efter tävlingen är avslutad genom en kommentar från Gårdsservice på ditt tävlingsbidrag på Facebook samt via direktmeddelande. Därefter kontaktar vinnaren Gårdsservice via mail anna@gardsservice.se eller i vändande direktmeddelande med de kontakt- och adressuppgifter som krävs för att vi ska kunna administrera och leverera vinsten.

OBS! Om eventuell vinnare inte återkopplar med sina kontakt- och adressuppgifter innan den 4/5-21 har vi möjlighet att välja en ny vinnare.

TÄVLINGSREGLER

Tävlingen arrangeras av Gårdsservice som ägs av Agri Center Sverige AB Org nr 556410-5859. Tel 0416-120 000(Kundservice öppet mån-fre 07.30-16.00)

Tävlingen startar den 28-05-21 och avslutas den 1-06-21 kl. 12:00
Vinnaren publiceras på vår Facebook sida den 2:a juni

För att delta i tävlingen behöver du ha en öppen profil, vara 16 år fyllda och bosatt i Sverige.

VILLKOR

Genom att publicera din kommentar godkänner du våra tävlingsvillkor.

Deltagare är själva ansvariga utgivare av tävlingsbidragen. Vid eventuell vinst ger vinnaren sitt samtycke till att vi samlar in personuppgifter i form av namn, adress, e-mail och telefonnummer i syfte att informera vinnaren och administrera tävlingspriset. Ingen personlig information från tävlingen kommer att sparas eller delas för kommersiella ändamål, inte heller lämnas ut till tredje part.

Vinnaren utses av vår jury som består av representanter från Agri Center Sverige och kontaktas via direktmeddelande på facebook och en kommentar på sitt tävlingsbidrag. Juryns beslut kan ej överklagas.

Som tävlingsdeltagare har du rätt att begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera vilken information som finns registrerad om dig, och vi kommer att på begäran rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande. För att göra detta kontakta tävlingsarrangören enligt ovan. För mer information kring Gardsservice policy för hantering av personlig data, besök
https://www.gardsservice.se/nysida-0q6o.html

Priset har ett värde av totalt 550 kronor. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten är personlig och kan inte bytas mot pengar eller överlåtas.

Tävlingen är inte sponsrad eller administrerad eller förknippad med Facebook.

Lycka till!

Gårdsservice VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat Företag