0416-120 00 mån-fre 0730-1600
Hem » Mjölk- & juverhygien » Mjölkutrustning » Gårdsmejeri » Pastör Milky FJ 100 PF 400V

Pastör Milky FJ 100 PF 400V

118 618,75 SEK
Artnr: 61067

Användningsområde
Pastör, ost- och yoghurtkittel

Varumärke                      Milky
--------------------------------------------------------------------------
Typ                                   Milky FJ 100 PF
--------------------------------------------------------------------------
Spänning                        400V
--------------------------------------------------------------------------
Max/min kapacitet       120l/30l 


Beskrivning

Pastören är mycket lämpad för att tillverka ost och yoghurt på ett enkelt och lättsamt sätt. Med den nya och unika LE-effekten kombinerar den nya generationen av våra multikittlar ett kostnadsbesparande och ekonomiskt system med många andra fördelar för användaren. Den här multifunktionella vattenkokaren är inte bara lämplig för alla typer av mjölkbehandling, t.ex. pastörisering, osttillverkning eller yoghurttillverkning, utan även för uppvärmning av kalvmjölk, pastörisering av frukt eller fruktjuicer, återlikvifiering av honung, tillverkning av honungsvax och mycket mer.

De speciella egenskaperna hos denna treväggiga pastören i rostfritt stål (bordsmodell) för en fyllnadskapacitet på 120 liter (rekommenderad max. fyllnadskapacitet: 110 liter och rekommenderad min. fyllnadskapacitet: 30 liter) ligger i dess speciella konstruktion. Den yttre delen är tillverkad i ett stycke för att undvika problem som orsakas av svetsade sömmar. Med en väggtjocklek på 2,5 mm garanterar isolerkammaren de bästa isolervärdena och förhindrar tack vare det höga isolerskyddet att ytterväggen värms upp och de därmed sammanhängande energiförlusterna. Den unikt tunna väggen (tjocklek 1,2 mm) mellan den andra och tredje kammaren möjliggör en extremt bra värmeöverföring av temperaturen i värmevattnet till mediet och sparar därmed energi och uppvärmningskostnader (LE-effekt). Därför behövs endast cirka 30-35 liter vatten för optimal uppvärmning.

Om pastören har för lite varmvatten (t.ex. på grund av ånga), gör den inbyggda vattennivåkontrollsensorn att displayen visar "Please refill water" (fyll på vatten). Efter att ha tryckt på knappen "RESET" fylls värmevattnet automatiskt på, förutsatt att enheten har en permanent anslutning till vattenledningen. Om vattnet försvinner flera gånger utförs ett automatiskt STOPP för att kontrollera orsaken.

Den speciella elektroniska värmekontrollen säkerställer att temperaturen på uppvärmningsvattnet alltid är högst 15 °C högre än medeltemperaturen. Avvikelsen mellan display- och medeltemperaturen är därför högst plus/minus 1 °C och sparar därmed enorma energi- och uppvärmningskostnader (LE-effekt).

Med det lättanvända tangentbordet kan du ange upp till 4 olika program i den elektroniska styrningen. Med temperaturinställningen kan du ställa in upp till 4 temperaturer från 5 °C till 94 °C, upp till 4 cykeltider kan programmeras upp till 999 minuter. Flera på varandra följande produktionsprocesser kan också förprogrammeras och automatiseras så att ingen närvaro krävs. Manuellt ingripande (t.ex. för att förkorta en cykeltid

 

Läs mer
Dokument (1)
Gårdsservice VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat Företag