0416-120 00 mån-fre 0730-1600
Hem » Stalltillbehör » Kraiburg Gummimatta

Några varor från Kraiburg Gummimatta

Stallmatta och gummigolv för stall

Med en mjuk gummimatta i båset eller i boxen gör att komforten för djuren blir optimal. Att minska belastningen för kon och hästens ben kan vara avgörande för djurets välbefinnande, så att investera i en gummimatta är väl värt. Många upplever även att kornas klövar och hästarnas hovar får bättre kvalite av att använda stallmattor i båsen och boxarna.

Att minska på ljudnivån i stallet kan också vara en stor fördel, då djuren blir lugnare av mindre oljud som vanliga betonggolv kan framkalla.

Att investera i gummimatta och stallmatta är inte bara bra ur djurens synpunkt. Dessa gummimattor är även bra för människor, då den dämpande gummin även är skonsam mot bland annat knän i det dagliga arbetet. En bra och slitstark stallmatta gör att livslängden på ditt betonggolv förlängs, och golvreparationer behövs inte alls lika ofta då gummimattan skyddar.

Stallmatta från Kraiburg

Vi på Gårdsservie erbjuder stallmattor och gummimattor från Kraiburg i alla olika utföranden. Kraiburg är världsledande inom gummibeklädda stallgolv och produkterna håller hög kvalité. Kraiburg är ett tyskt företag som levererar produkter som innehåller plast och gummi i en unik kombination, som gör att stallmattorna blir elastiska och slitstarka. Dessa gummimattor kan läggas på mindre ytor, såsom sjukboxar men även större ytor, bland annat i stallgångar och större liggytor.

Läs mer
Totalt 62 poster
Sida 1 av 3
1 2 3
Gårdsservice VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat Företag