0416-120 00 mån-fre 0730-1600
Hem » Stalltillbehör » Stallmattor » Specialytor

Specialytor

Stallmattor för specialytor

Att använda sig av gummimattor och stallmattor på specialytor i stall kan vara avgörande för att lantbruket ska flyta på som det ska. Man vill ge djuren de absolut bästa förutsättningarna till att både passera i branta passager, mjölkytor, in och utgång från hagar osv. Vi på Gårdsservice erbjuder speciallösningar när det kommer till gummimattor och stallmattor.

Stallmatta och gummimatta för mjölkgropar

Med en gummimatta i mjölkgropen och i mjölkytor gör att arbetet blir lättare. Det sparar på djurens ben och klövar, samtidigt som människans knän och höfter får bättre dämpning när man går på golvet. Det blir även lättare att hålla golvet rent och desinficera ytan, då gummit gör så att golvet blir slätt.

Gummimatta för branta passager

För att djuren ska kunna passera i branta passager och sluttningar på bästa sätt, har vi på Gårdsservice ett brett utbud för just detta. Att ge dina kor de bästa förutsättningarna för att kunna förflytta sig lönar sig i längden. Det ger en säkrare förflyttning, då de får bättre grepp med klövarna och mjukare landning om olyckan skulle vara framme.

Läs mer
Filter Laddar...
Funktion:  
Gårdsservice VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat Företag