0416-120 00 mån-fre 0730-1600
Hem » Mjölk- & juverhygien » Juvervård

Juvervård

Juvervård för kor och nötkreatur är av stor vikt för att säkerställa en god djurhälsa och produktivitet. Juverna är en av de mest utsatta delarna på djurens kropp och behöver speciell omsorg för att undvika infektioner och sår. För att säkerställa optimal juvervård är det viktigt att ta hand om hygienen samt att behandla eventuella sår omedelbart. För att säkerställa bästa möjliga juvervård för dina djur är det en god idé att använda juverprodukter som är speciellt framtagen för kor och nötkreatur, exempelvis desinfektionsmedel för att förebygga infektioner samt bandage för att täcka sår. Genom att följa dessa råd och använda lämpliga produkter för juvervård kan du vara säker på att dina kor och nötkreatur har de bästa förutsättningarna för en frisk och produktiv tillvaro.

Komplett juvervård för kor & nötkreatur

Hos oss på Gårdsservice hittar ni ett brett sortiment för allt inom juvervård. Vi har lång och gedigen erfarenhet när det kommer till juvervård och juverhygien och vi erbjuder produkter så att arbetet med dina kor och nötkreatur går så enkelt och smidigt som möjligt. I vårt sortiment hittar ni bland annat våra populära juverdukar som är speciellt framtagna för att vårda juverna på bästa möjliga sätt. Ni hittar även specialrengöring och tvätt för juver som är extra skonsam mot kons juver och olika salvor och gasbindor. Vi erbjuder även spendopp och effektivt spenspray som gör juvervården enkel och effektiv. Alla våra produkter är noga utvalda för att erbjuda dig och dina nötkreatur bästa möjliga sortiment och produkter. Har du frågor kring våra produkter så är du alltid varmt välkommen att kontakta oss via vår kundtjänst, så hjälper vi dig!

Är det extra noga att vårda kons juver när det kommer till mjölkproduktion?

Ja, det är extra viktigt att vårda kons juver när det kommer till kor inom mjölkproduktion. Juverna är en viktig del av kons reproduktions- och produktionssystem och en god juverhälsa är avgörande för en hög mjölkproduktion och en god reproduktion. Dålig juverhälsa kan leda till infektioner, sår och andra problem som påverkar mjölkproduktionen negativt. Dessutom är juverna en av de delar på kons kropp som lätt kan drabbas av infektioner och skador, så det är viktigt att ta hand om juverna och förebygga problem. Genom att säkerställa en god juverhälsa kan du också förbättra din kons allmänna hälsa och produktivitet.

Vad händer med mjölken om kon har dålig juverhälsa?

Om en ko har dålig juverhälsa kan det påverka kvaliteten och mängden av mjölken som produceras. Juverna är en viktig del av kons reproduktions- och produktionssystem och en dålig juverhälsa kan leda till en minskad mjölkproduktion eller en förändring i mjölkens kvalitet. Infektioner i juverna kan leda till en ökning av bakterier i mjölken, vilket kan påverka smak och hållbarhet. Sår och irritationer i juverna kan också leda till en förändring i mjölkens utseende, lukt och smak.

Dessutom kan en dålig juverhälsa orsaka stress hos kon, vilket kan leda till en minskad mjölkproduktion och en förändring i mjölkens sammansättning. För att säkerställa en god mjölkproduktion och en hög mjölkkvalitet är det viktigt att säkerställa en god juverhälsa hos korna. Genom att ta hand om hygienen, bra kvalité på kons foder samt att behandla eventuella sår omedelbart kan du säkerställa en god juverhälsa och en hög mjölkproduktion.

Gårdsservice erbjuder produkter för att ni ska kunna vårda och ta hand om era kors juver på bästa sätt. Vårt stora sortiment av juvervårdsprodukter både vårdar juver och bekämpar bakterier. Allt för att era kor ska må bättre och att mjölken de producerar ska bli av hög kvalitet. Om kons juver mår bra, mår kon bra och då mår även ni bra. Bläddra igenom sortimentet, så hittar ni säkert det ni letar efter. Välkommen att handla juvervårdsprodukter hos gårdsservice.se – Annars kontakta oss direkt.

Läs mer
Totalt 55 poster
Sida 1 av 3
1 2 3
Gårdsservice VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat Företag