Hem » Kläder & skyddsutrustning » Skor & stövlar

Skor & stövlar

Att ha bra skor är en förutsättning för bekvämlighet och för att minska risken för problem med fötterna. Detta gäller framför allt om du har ett aktivt arbete där du står och går mycket. Vi erbjuder olika typer av skor för lantbruk som skyddar dina fötter utan att du behöver tumma på komforten.

Här hittar du bland annat boots från Sixton i skinn, både med och utan stålhätta. Bootsen är tillverkade för att vara otroligt bekväma och ger fint stöd. De tål dessutom höga temperaturer och olika ämnen, såsom olja, och håller sig fina länge utan att de torkar ut och får sprickor. Tänk på att ta hand om skorna så håller de längre. Det finns även boots från andra märken som även de är i skinn med stålhätta. De har bland annat stötdämpande egenskaper samt ger skydd mot halkan som kan uppstå under vinterns kalla dagar.

Arbetsskor för alla tillfällen

För de blötare dagarna finner du tåliga och snygga gummistövlar i hög kvalité med stötdämpning. Dessa skyddsstövlar kan motverka fukt, minskar risken för halka och passar för alla årstider. För ökad komfort finns det skosulor du kan lägga i skorna.

Läs mer
Gårdsservice VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat Företag