0416-120 00 mån-fre 0730-1600

Oral pasta nöt

Att säkerställa hälsan och välbefinnandet hos kor och nötkreatur är en grundläggande aspekt av framgångsrik lantbruksverksamhet, särskilt inom mjölkproduktionen. En av de mest effektiva metoderna för att uppnå detta är genom att använda oral pasta, en form av kosttillskott som är utformad för att ge djuren nödvändiga näringsämnen och behandla olika tillstånd som kan påverka deras hälsa och produktion. Gårdsservice är stolt över att erbjuda en rad högkvalitativa orala pastor från Bovi-serien, som är speciellt utformade för att möta de specifika behoven hos kor och nötkreatur på lantbruk.

Vårt sortiment av orala pastor omfattar produkter som är utvecklade för att stödja djuren genom olika faser och utmaningar i deras livscykel. Dessa produkter inkluderar Bovi-CalciumPlus, Bovi-KetosisPlus, Bovi-Kolpasta, Bovi-LactaStart, Bovi-RumenBooster och Bovi-Cal Fos Pasta. Varje produkt har en unik sammansättning och är avsedd för specifika behov, från att stödja energimetabolismen till att förbättra matsmältningen och stärka benstrukturen.

Olika typer av oral pasta till nötkreatur

Bovi-CalciumPlus pasta är en viktig produkt för att förebygga och behandla kalciumbrist hos kor, särskilt i samband med kalvning. Denna högkoncentrerade formula säkerställer en snabb återhämtning och hjälper till att upprätthålla optimala kalciumnivåer i blodet, vilket är avgörande för djurens hälsa och välbefinnande.

Bovi-KetosisPlus är utformad för att hjälpa kor att hantera ketos, ett tillstånd som kan uppstå vid energibrist, ofta i tidiga laktationsfasen. Genom att tillföra nödvändiga näringsämnen som stödjer energiproduktionen kan denna pasta bidra till att minska risken för ketos och främja en hälsosam mjölkproduktion.

För kor som upplever matsmältningsproblem, erbjuder vi Bovi-Kolpasta, som är speciellt framtagen för att hjälpa till med att stabilisera matsmältningssystemet och förebygga tillstånd som tympani (uppblåsthet). Dess unika sammansättning bidrar till att främja en sund tarmflora och matsmältning.

Bovi-LactaStart pasta är ett utmärkt tillskott för nykalvade kor, utformad för att stödja en sund start på laktationsperioden. Genom att tillföra essentiella näringsämnen som stödjer både mor och kalv, bidrar denna pasta till en ökad mjölkproduktion och en smidigare övergång för korna till mjölkfasen.

Bovi-RumenBooster är en produkt avsedd att stimulera aktiviteten i våmmen, vilket är särskilt viktigt för kor som genomgår dietförändringar eller återhämtar sig från sjukdom. Denna pasta hjälper till att förbättra foderintaget och näringsupptaget, vilket bidrar till djurens övergripande hälsa och välmående.

Slutligen inkluderar vårt sortiment Bovi-Cal Fos Pasta, som är utformad för att stödja benhälsan hos kor och nötkreatur. Denna produkt tillför viktiga mineraler som kalcium och fosfor i balanserade proportioner, vilket är avgörande för att upprätthålla en stark benstomme och undvika skelettproblem.

Köp oral pasta och kosttillskott till nöt online

På Gårdsservice är vi engagerade i att erbjuda lantbrukare produkter av högsta kvalitet som stödjer deras arbete och bidrar till en hållbar och framgångsrik mjölkproduktion. Vår sortiment av orala pastor från Bovi-serien speglar detta åtagande, med produkter som är noggrant utvalda och testade för att möta de specifika behoven hos kor och nötkreatur. Genom att använda dessa produkter kan lantbrukare försäkra sig om att deras djur får det stöd och de näringsämnen de behöver för att trivas och producera mjölk av högsta kvalitet.

 

Läs mer
Gårdsservice VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat Företag