Klippmaskiner

Klippmaskiner

Det finns många anledningar att klippa nötkreatur och andra djur. Kor får, liksom de flesta andra djur som lever i klimat där det blir kallare vintertid, vinterpäls som de egentligen inte har någon nytta av när de går inne på vintern. För att korna ska hålla sig rena, friska och glada kan det därför vara bra att klippa dem regelbundet, i synnerhet under de kallare årstiderna. För klippning av kor använder du med fördel en klippmaskin. Det är viktigt att klippmaskiner för kor är ergonomiska och hållbara, då de annars kan vara svåra och obekväma att hålla i under klippningen. Det är också viktigt att en klippmaskin för kor har skär som är lätta att rengöra och byta ut, för att klippningen ska bli så bekväm som möjligt även för djuret. Skären ska vara vassa för att klippningen inte ska vara obehaglig för djuret.

Klippmaskiner för nöt finns både med sladd och med batteri. En klippmaskin med sladd tål att användas under längre perioder om du ska klippa många djur, medan en klippmaskin med batteri underlättar när du ska komma åt att klippa djuren på svårare delar, som exempelvis runt juvret. Juvret är extra viktigt att klippa, då det betyder att juvret blir lättare att hålla rent.
Hos Gårdsservice hittar du klippmaskiner och tillbehör till dessa som passar de allra flesta typer av verksamheter. Du kan hitta klippmaskiner både med och utan sladd samt utbytbara skär till dessa i olika storlekar och dimensioner. Du kan också hitta andra smarta tillbehör som gör klippningen trevligare och enklare, som exempelvis klipperspray för nedkylning och desinfektion, extra under- och överskär, saxolja, batterier och mycket annat. Tveka inte att kontakta oss på Gårdsservice om du vill ha råd kring vilken typ av klippmaskin och tillbehör du ska välja och som passar just dina behov. Välkommen!

Läs mer
Gårdsservice VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat Företag