0416-120 00 mån-fre 0730-1600

Bolus nöt

I lantbrukssektorn är hälsan och välbefinnandet hos djuren av yttersta vikt. För lantbrukare som ägnar sig åt mjölkproduktion och uppfödning av nötkreatur, är en av de viktigaste faktorerna att säkerställa att deras djur får i sig rätt näringsämnen. Det är här bolus för kor och nötkreatur spelar en avgörande roll.

Vad är Bolus?

Bolus är en form av kosttillskott som administreras oralt till kor och nötkreatur för att säkerställa att de får i sig specifika näringsämnen, vitaminer och mineraler som kan saknas i deras dagliga foder. Dessa tillskott är formulerade för att långsamt frigöra näringsämnen över en längre period, vilket garanterar en kontinuerlig tillförsel av essentiella ämnen som är nödvändiga för djurens hälsa och produktivitet.

Användningen av bolus erbjuder flera fördelar för lantbrukare och deras besättningar. För det första kan rätt balans av näringsämnen förbättra djurens allmänna hälsotillstånd, vilket leder till ökad mjölkproduktion och bättre reproduktiv hälsa. För det andra kan bolus hjälpa till att förebygga näringsbrist och relaterade hälsoproblem, vilket minskar behovet av veterinär besök och sänker kostnaderna för djurhälsovård. Dessutom bidrar bolus till en mer effektiv foderupptagning, eftersom det säkerställer att varje djur får i sig de näringsämnen som behövs för optimal hälsa och prestation.

Varför är Bolus viktigt?

I den moderna lantbruksmiljön, där effektivitet och produktivitet är avgörande, utgör bolus en viktig del av djurhälsoplanen. Genom att säkerställa att kor och nötkreatur får i sig alla nödvändiga näringsämnen stöder bolus inte bara djurens välbefinnande och hälsa utan bidrar också till en mer hållbar och lönsam lantbruksverksamhet. Detta gör bolus till en ovärderlig investering för lantbrukare som är engagerade i mjölkproduktion och uppfödning av nötkreatur.

På Gårdsservice förstår vi de unika utmaningar och behov som dagens lantbrukare står inför. Vår målsättning är att erbjuda produkter och lösningar av högsta kvalitet som underlättar en effektiv och lönsam lantbruksdrift. Vårt utbud av bolusprodukter är noggrant utvalt för att möta de specifika näringsbehoven hos kor och nötkreatur, med fokus på kvalitet, säkerhet och effektivitet. Genom att välja Gårdsservice som din partner i djurhälsa och nutrition, kan du vara säker på att du får tillgång till de bästa produkterna på marknaden, stödda av expertis och engagemang.

 

Läs mer
Gårdsservice VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat Företag