0416-120 00 mån-fre 0730-1600
Hem » Stängsel » Stängselaggregat
Stängselaggregat

Stängselaggregat

Har du valt elstängsel som lösning för dina inhägnader är det mycket viktigt att elförsörjningen till dessa fungerar utan avbrott och på ett säkert sätt. Vilken typ av aggregat för ditt elstängsel som fungerar bäst beror på vilka förhållanden som råder kring hagen eller inhägnaden, vilken typ av djur som ska använda inhägnaden och hur stor inhägnaden är. Hur kraftfullt aggregat för stängslet stängselaggregat du behöver beror bland annat på vilken typ av stängsel du har valt och vilken tråd det har samt på hur långt stängsel du ska ha, det vill säga hur stor inhägnaden är. Ju större hage, desto längre staket och desto kraftfullare stängselaggregat behöver du. Oavsett vilka behov du har av elaggregat för elstängsel, så hittar du det du söker här hos oss. Tveka inte heller att kontakta vår kundservice om du behöver hjälp.

Stängselaggregat för all typ av stängsel

Gårdsservice har ett stort sortiment av alla tänkbara varianter av stängsel och produkter och tillbehör som rör detta. Här hittar ni alla våra stängselaggregat och tillbehör till just aggregat. Vi erbjuder olika typer av elstängselaggregat. Vi har allt från nätaggregat, batteridrivna aggregat, till smarta soldrivna stängselaggregat med inbyggda solpaneler med solceller och batteri ingår. I vårt breda sortiment kan du även hitta kombiaggregat som kan användas både med batteri, med nätdrift och med solcellspanel, för att bättre kunna anpassas till just era förutsättningar och behov. Gårdsservice erbjuder också en rad olika stängselsatser som är anpassade för olika typer av djur, från häst till fjäderfä. Vi har även väldigt kraftfulla aggregat som kan användas för inhägnad av de flesta typer av djur. Storleken varierar, men ni kan hitta stängselaggregat som fungerar till upp till 100 km elstängsel.

Köp ditt stängselaggregat hos oss

Bläddra igenom vårt sortiment av stängselaggregat. Om ni behöver hjälp eller rådgivning kring ert val av stängsel och aggregat för elstängsel är ni välkomna att kontakta oss på Gårdsservice. Vi vet hur viktigt det är att välja rätt aggregat för stängsel då detta skapar en trygghet för både djur och djurägare. I vårt sortiment av stängselaggregat hittar ni många olika typer av aggregat då olika hagar och inhägnader kräver olika typer av spänning och egenskaper. För att ditt nya stängselaggregat ska fungera och prestera optimalt behöver du även se över trådar, isolatorer och eventuella nät så att strömmen kan ledas runt hagen på ett korrekt sätt.

Läs mer
Totalt 110 poster
Sida 1 av 5
1 2 3 4 5
Gårdsservice VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat Företag