Hem » Kläder & skyddsutrustning » Andning- & Hörselskydd

Andning- & Hörselskydd

Skyddsutrustning i lantbruk är ett måste för att skydda dig från skador. Vi har andningsskydd i form av en mask som är mycket tålig och håller formen för att den ska passa ditt ansikte. Den är smidig att bara dra på och av tack vare bandet som går att anpassa. Andningsskyddet skyddar dig mot olika partiklar och vätskor. Dessa andningsskydd finns även i 20-pack vilket är perfekt om du har ett stort behov av andningsskydd inom ditt arbete i lantbruk.

Skydda dig med rätt utrustning

Vid arbete med maskiner är det mycket viktigt att du använder hörselskydd. Vi erbjuder därför flera bekväma hörselkåpor som har headset och drivs av batterier. Tack vare Bluetooth kan du svara på samtal direkt genom headsetet och med en mikrofon som dämpar bullret runt omkring dig blir det inga problem för personen du pratar med att höra dig. Med hjälp av en antenn på hörselkåpan kan du även lyssna på radio medan du arbetar, perfekt om du vill hänga med i dagens nyheter eller lyssna på musik.

Skydda ögonen med snygga, smidiga skyddsglasögon som är mycket tåliga mot till exempel kemikalier. De är enkla att rengöra och har ett skydd som hindrar imma från att bildas på linserna.

Läs mer
Gårdsservice VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat Företag